Frakt og levering

FRAKT OG LEVERING

Vi har fri frakt over 1000,-.

Leveringsalternativene vi bruker er brevpost, minipakke og Klimanøytral Servicepakke. Ved små pakker bruker vi stort sett brevpost og minipakke, og ved større pakker bruker vi servicepakken. Du får en ordrebekreftelse på mail og beskjed når varen er pakket og sendt.

Vi sender pakker med Posten alle virkedager (mandag – fredag), slik at pakken mottas raskest mulig. Vårt mål er at du skal motta bestilt vare i løpet av 2-6 virkedager, uavhengig av hvor i landet du bor. Men vi vet at posten kan ha problemer til tider, det har hendt at det tok 14 dager. Alle pakker blir sendt innen 48 timer etter bestilling. Dersom du ikke har mottatt din pakke innen 30 dager kan du heve kjøpet uten kostnad.

Varer som ikke får plass i postkassen, leveres til nærmeste postkontor. Varer som ikke hentes innen fristen blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes vil vi fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, totalt kr 250.-

Vi sender varer kun til adresser i Norge og ikke til utlandet.            

ANGRERETT/RETUR/BYTTING

Vi streber mot at du skal være 100% fornøyd med handelen din hos Det Lille Under. Vi har en angrefrist på 14 dager. Benytter du deg av angreretten må vedlagt angrerettskjema være utfylt og sendt tilbake med varen du returnerer. Dette skjemaet ligger vedlagt forsendelsen og må tas vare på dersom angreretten skal benyttes. Angrefristen løper fra den dagen du mottok varen. Varen skal leveres tilbake i samme tilstand som du mottok den.

Angrefristen gjelder ikke dersom:

- Varen er brukt.

- Varen har flekker, lukt.

- Plombering på truser, bodyer, badedrakter, bikinitruser er brutt.

- Varen er i en slik tilstand at den ikke kan leveres tilbake.

- Prislapp/tag er fjernet fra varen.

Ved bytting av varer gjelder samme regler.

Vi understreker at alle truser, bodyer, badedrakter og bikinitruser leveres med forsegling i form av en forsegling stav. Dersom denne forseglingen er brutt, frafaller alle rettigheter til retur/bytting av varen. Dersom sokker/strømpebukser er tatt ut av sin originalemballasje frafaller alle rettigheter til retur/bytting av varen. Om disse krav ikke oppfylles vil varene returneres til kunden med gebyrfrakt på 100 + frakt.

Dersom du ønsker å bytte en vare, så ønsker vi du tar kontakt via mobil 46294603 eller på mail post@detlilleunder.no merk den med "ønsker å bytte vare"

Dersom du returnerer eller bytter en vare må du selv dekke fraktkostnadene.

Ved retur er pakken kundens eget ansvar til vi mottar den, derfor anbefaler vi å sende pakker med sporing ved returnering for deres egen sikkerhet. Er varen defekt eller vi har levert feil vare anbefaler vi å ringe oss, så kan du beskrive feilen/mangelen. Vi dekker selvfølgelig fraktkostanden for defekte/feilleverte varer.

Hvis du benytter angreretten, forplikter vi å betale tilbake deres utlegg for vare(ne) senest 30 dager etter de er mottatt.

Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om rettigheter og angrefrist.

Returadresse:

Det Lille Under

Nettbutikk

Parkveien 25

0350 Oslo

Varer kjøpt i nettbutikken kan også returneres i vår butikk i Parkveien. Eventuell retur av utlegg vil ikke betales ut kontant.